Naast de wekelijkse opkomsten van de speltakken, zijn er ook activiteiten die we met de hele scoutinggroep, met andere scoutinggroepen of alleen met vrijwilligers doen. Hieronder een aantal van de activiteiten waar we aan meedoen. 

Groepsactiviteiten 

Jantje Beton 

Eén week per jaar lopen we met de collectebus voor Jantje Beton. Dit levert geld op voor onze scoutinggroep en voor Jantje Beton. 

Dodenherdenking 

Op 4 mei doen we als scouting mee met de dodenherdenking op de Grote Markt in Goes. 

Groepsdag 

In het begin van het nieuwe scoutingseizoen, net na de zomervakantie, hebben we onze groepsdag. Op deze dag hebben we overvliegen (de oudste leden van de speltak gaan naar de volgende speltak) en we doen activiteiten met alle leden en ouders. 

Grote Clubactie 

In het najaar verkopen we loten voor de Grote Clubactie. Hiermee halen we geld op voor onze scoutinggroep en je maakt kans op mooie prijzen. 

Hollandse Hoevedag 

Eén keer per jaar pakken alle 'bewoners’ van de Hollandse Hoeve flink uit tijdens de Hollandse Hoevedag. Als scouting organiseren wij ook enkele activiteiten. 

Kerstopkomst 

Voor kerst komen alle speltakken op de Baak bij elkaar voor de kerstopkomst. Iedereen komt voor de lunch of het diner en daarnaast doe je nog één of meerdere spellen met de andere speltakken. 

Regionale activiteiten 

Als scoutinggroep Delta vallen we onder scouting regio Zeeland. Op regionaal niveau worden ook activiteiten georganiseerd. Hierdoor kom je ook in contact met andere scouts. Enkele activiteiten staan hieronder. 

Kookwedstrijden 

De land- en waterscouts hebben in het voorjaar kookwedstrijden met andere scouts. Dit is achter het Omnium in Goes. 

Zewaka (Zeeuws Waterkamp) 

De waterscouts en wilde vaart hebben tijdens het Pinksterweekend Zewaka. Alle waterscouts en wilde vaarders uit Zeeland komen hier naartoe. 

Jungledag 

De land- en waterwelpen en de blauwe vogels hebben één keer per jaar jungledag. Tijdens de jungledag komen welpen van verschillende groepen bij elkaar voor een gezellige dag met z'n allen. De jungledag is elk jaar op een andere locatie. 

Zeilwedstrijden 

Enkele weken voor de zomervakantie gaan de waterscouts en wilde vaart naar de zeilwedstrijden in Yerseke. Tijdens deze wedstrijd kunnen startbewijzen voor de landelijke zeilwedstrijden in Zeewolde gewonnen worden. 

Roeiwedstrijden 

In het najaar hebben de waterscouts en wilde vaart roeiwedstrijden met andere Zeeuwse scoutinggroepen.

RePiKa (Regionaal PinksterKamp)

Elke Pinksteren wordt er voor de landscouts een regionaal kamp georganiseerd waar ze een weekend lang met andere scouts uit de regio op kunnen trekken en hun grenzen kunnen verleggen.

Vrijwilligersactiviteiten 

Ook voor vrijwilligers zijn er veel activiteiten. Hieronder twee leuke kampen voor vrijwilligers. 

Leidingweekend 

Tijdens het Paasweekend kan je als vrijwilliger mee met het leidingweekend van Scoutinggroep Delta. Dit weekend zetten we onze tenten meestal ergens in het buitenland en dan doen we daar leuke scoutingactiviteiten. 

ZeSc (Zeeuwse Scoutiviteit) 

De Zeeuwse scoutiviteit is een regionaal kamp waar je als vrijwilliger verschillende trainingen kan volgen om bijvoorbeeld een betere leiding of een beter bestuurslid te worden. Daarnaast is het een geweldig kamp om vrijwilligers van andere scoutinggroepen te leren kennen.