Bij scouting is er voor alle leeftijden wat wils en er is genoeg te beleven. Bij Scoutinggroep Delta kunnen alle kinderen vanaf 7 jaar op een leerzame en avontuurlijke manier hun zaterdag doorkomen. Door gebruik te maken van zogenoemde speltakken (ook wel leeftijdsgroepen) krijgt elk kind de ruimte om met eigen leeftijdsgenoten op te trekken en met veel uiteenlopende activiteiten mee te doen. Bekijk en zoek hieronder de passende speltak voor uw kind!

Waterwelpen

9:30 - 12:00

Onze jongste speltak uit het waterthema zijn de waterwelpen. Hier gaan we leuke en grappige spelletjes doen en leren we veel over het water en de jungle met het begeleidende jungle-verhaal.

Lees verder

7 tot 10 jaar

Landwelpen

14:00 - 17:00

De landwelpen zijn de jongste groep in het landthema. Waar de waterwelpen meer doen met het water, zijn de landwelpen meer bezig op het land! Vogelhuisjes bouwen, looptochten en natuurlijk heel veel spelletjes in het jungle-verhaal!

Lees verder

Waterscouts

13:00 - 17:00

Ben je 11 of te oud voor de waterwelpen? Dan zijn de waterscouts misschien iets voor jou. Deze speltak gaat elke zaterdag zeilen op het Veerse Meer en hier leer je alles over het zeilen en jullie eigen boot!

Lees verder

11 tot 15 jaar

Landscouts

14:00 - 17:00

Als landwelp stroom je gewoonlijk door naar de landscouts. Op deze leeftijd worden uitdagendere activiteiten gedaan waaronder pionieren en broodjes bakken bij een houtvuur. Is dit iets voor jou?

Lees verder

Wilde Vaart

13:30 - 17:30

De laatste stap naar volwassenheid doorga je natuurlijk ook bij scouting, zou de wilde vaart wat zijn voor jou? Hier leer je je eigen opkomsten samenstellen en ga je je eigen grenzen verleggen wat zeilen betreft. Zeil jij straks naar de andere kant van Nederland?

Lees verder

16 tot 18 jaar

Explorers

14:30 - 16:30

Wil jij op hikes, torenhoge records verbreken met pionieren en vuurchallenges volbrengen? Overweeg dan zeker om eens een kijkje bij onze explorers te nemen!

Lees verder

Blauwe Vogels

10:30 - 12:30 (Even weken)

Voor verstandelijk en/of lichamelijk beperkten staat scouting ook volledig open en binnen onze groep is hier ook ruimte voor opkomsten elke 2 weken!

Lees verder

De Stip

19:30 - 22:00

Ben je tussen de 18 en 27, maar wil je toch nog lid worden van scouting? Dan is de Stip (onze stam) de plek voor jou! Zelf opkomsten organiseren, en vooral veel vrijheid!

Lees verder

Word Vrijwilliger!

Ben je ouder of volwassene en bereid om onze groep, die volledig uit vrijwilligers bestaat, te komen versterken? U bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze groep en onze activiteiten!

Ga naar de Contact pagina